Bo Ilkay Gündogan svojo zgodbo o uspehu kronal z Manchester Cityjem?

Comments · 118 Views

Bo Ilkay Gündogan svojo zgodbo o uspehu kronal z Manchester Cityjem?

Nogometni dresi za otroke Ilkay Gündogan (32) lahko to sezono še vedno osvoji trojček z Manchester Cityjem. Takrat se zdi, da bo zapustil Premier League. Vezist naj bi že dosegel dogovor s FC Barcelono.
Kot poroča katalonski časnik Sport, se je Gündogan Barça že zavezala. Nogometaš DFB bi pri Blaugrani šel po stopinjah klubske legende Sergia Busquetsa (34), ki bo klub zapustil po koncu sezone.
Ekonomsko prizadeti FC Barcelona bi moral biti še posebej zadovoljen, da Gündoganu pogodba v Manchestru poteče 30. junija, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti tako da ni treba plačati nobene prestopne pristojbine. Pravni nosilec se je več mesecev pogajal o novi pogodbi s Cityjem, vendar se z odgovornimi ni mogel dogovoriti o tem, za kar je menil, da je razumen pogodbeni rok.
Pri Barci pa so Gündogana uspeli prepričati s ponudbo treh zajamčenih let. Po finalu Lige prvakov 10. maja naj bi bil dogovor nato znan.
V omenjenem finalu proti milanskemu  https://www.nogometnidresiotroke.com/ Interju pa bi Gündogan lahko prvič prinesel ročaj na Etihad. Državljani so bili v sezoni 2020/21 v finalu razreda premier, a so v angleškem dvoboju izgubili proti Chelseaju (0:1).
Za Gündogana, ki bi lahko letos z Manchestrom osvojil tudi pokal FA, poleg že osvojenega prvenstva in lige prvakov, https://www.nogometnidresiotroke.com/ bi se poleti zagotovo končal zelo uspešen čas na Otoku.
Leta 2016 je zvezdnik na sredini prestopil iz Borussie Dortmund v Manchester City za 27 milijonov evrov. Tam je v zadnjih sedmih sezonah skupno osvojil dvanajst naslovov, vključno s petimi naslovi angleškega prvenstva in štirimi ligaškimi pokali.

Comments

BuzzingAbout